Gostivar:Do të intervenohet te kalimi hekurudhor në rrugën rajonale Gostivar-Çajlë

vull

Komuna e Gostivarit informon qytetarët se nesër (e premte), me fillim në ora 8:00, do të intervenohet te kalimi hekurudhor në rrugën rajonale Gostivar-Çajlë, për çka derisa të zgjasin punët ndërtimore, trafiku do jetë tërësisht i bllokuar informon Tetovasot

Punimet do të realizohen në bashkëpunim me NP “Hekurudhat e Maqedonisë”

Përderisa do të zgjasin punimet, ndërsa për qarkullim do të mund të shfrytëzohen rrugët alternative.

Next Post

Hapja e Laboratorit të Menaxhimit të Krizave nga projekti i QMK-së

Qendra e Menaxhimit të Krizave, QMK, konkretizon dhe zbaton një nga masat më moderne që po zhvillohen në fushën e menaxhimit të krizave në vend për zbatimin dhe zbatimin e një platforme komunikimi të bazuar në internet për menaxhimin e krizave. Sot Stojance Angelov, Drejtori i QMK, mori pjesë dhe […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: