Gostivari në zi, në aksidentin tragjik afër Strazhës humbi jetën Evzal Selimi

vull
Në aksidentin tragjik që ndodhi të shtunën në magjistralen Gostivar – Kërçovë, në afërsi të fshatit Novo Sellë, viktima ishte Evzal Selimi, 34 vjeçar nga Gostivari.
Selimi ishte një sipërmarrës i ri në qytetin e Gostivarit. Me punën e tij të ndershme, Selimi kishte fituar zemrat e njerëzve që punonte, por edhe të shoqërisë, fqinjve dhe familjes.
Selimi jetonte bashkë me familjen e tij në Gostivar, kurse prindërit i jetonin në Austri. Pas vetës, Selimi ka lënë dy fëmijë të vegjël dhe bashkëshorten e tij.
Next Post

Kandidati i ASH-së për Komunën e Strugës, Idri Istrefi: Çdo njeriu, prej atyre që kam pasur vetëm një përshëndetje e sot ndalojnë e më thonë se janë me mua në këtë rrugëtim

Fjalim i kandidatit të ASH-së, Idri Istrefi: Faleminderit! Prej ditës që kam shpallur kandidaturën për të qënë kryetar i Komunës së Strugës jeta ime ka ndryshuar vetëm në një aspekt. I mësuar si aktivist prej shumë vitesh, puna në terren është kthyer prej kohësh në mënyrë jetese për mua, ndaj […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: