Gostivari por edhe e gjithë Maqedonia është në pikëllim të thellë (VIDEO)

vull

Gostivari por edhe e gjithë Maqedonia është në pikëllim të thellë pas aksidentit tragjik që mori 15 viktima. Familjarët janë të tronditur nga lajmi i hidhur, po, edhe shumë qytetarët të tjerë të Gostivarit kanë ndarë dhimbjen me familjarët e viktimave dhe të plagosurve.

Për gjendjen që po mbretëron në Gostivar ku këshilli komunal mbajti edhe një seancë komemorative kjo është edhe linja direkte e gazetares së televizionit Alsat, Evi Shkopi.

Next Post

Dëshmitari që ishte në autobus rrëfen ngjarjen e tragjedisë: “Së pari nisi të dridhej autobusi, pastaj u bllokua timoni dhe më pas …!”

Timoni i autobusit ishte bllokuar në momentin e aksidentit dhe disa nga udhëtarët u përpoqën të ndihmonin në mbajtjen e drejtimit të autobusit i cili përfundoi poshtë rrugës së vjetër të autostradës Shkup -Tetovë, njofton TetovaSot. Një nga pasagjerët në autobusin e Durmo Tours mbërriti sot në mëngjes pasi kishte […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: