Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

GOSTIVARI SOT I DYTI PËR NGA NUMRI I RASTEVE TE REJA ME COVID-19

1 min read
Gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 3,101 teste dhe 143 raste të reja me COVID-19 janë regjistruar në:
• Shkup – 79
• Gostivar – 16
• Kërçovë – 12
• Dibër – 8
• Kumanovë – 7
• Tetovë dhe Strugë – nga 6
• Radovish – 3
• Strumicë- 2
• Kavadar, Kriva Pallankë, Berovë dhe Makedonski Brod – nga 1.
Janë raportuar 2 persona që kanë ndërruar jetë nga Tetova (31 dhe 70 vjeç).
Janë regjistruar 32 pacientë të rikuperuar:
• Dibër – 9
• Shkup – 8
• Tetovë – 5
• Gostivar – 3
• Sveti Nikolë dhe Pehçevë – nga 2
• Kavadar, Manastir dhe Gjevgjeli – nga 1.
Deri më tani, janë kryer gjithsej 1,022,293 teste të Covid-19 në vend. Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me COVID-19 në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 158,164, numri i pacientëve të rikuperuar është 150,556, numri i të vdekurve është 5,509, dhe numri i rasteve aktive është 2,099