Gruaja më e vogël në Maqedoni është e gjatë një metër dhe ka një ëndërr: Dua të blej një bojler! (Video)

vull

Slavica Dimovska me gjatësi vetëm një metër, është gruaja më e vogël në Maqedoni. Ajo jeton në komunën e Çashkës dhe është 61 vjeçare. Dosie.mk e vizitoi për herë të dytë. Ajo po lufton me sfidat e mëdha që ka si një person me aftësi të kufizuara. Më së shumti ka mall për për nënën që i vdiq kur ishte 13 vjeçare. Më pas u rrah dhe u largua nga familja e saj. Jeton me 4000 denarë, por vështirë se mbijeton. Shtëpia i është shkatërruar dhe nuk është pronë e saj, por së paku ka një çati mbi kokë. I ka vdekur burri dhe tani jeton e vetme. Dëshira e vetme është të blej një bojler për të bërë një banjë si njeri.

Next Post

Trump tërheq propozimin për ambasadoren në Tiranë

Donald Trump ka tërhequr nominimin e një diplomateje për Ambasadore të Shteteve të Bashkuara në Tiranë. Shkak për këtë është bërë aktiviteti i saj i dyshimtë, e cila mendohet se ka bashkëpunuar me Christopher Steele, një ish-punonjës i Shërbimit Inteligjent Britanik. Steele akuzohet se ka hartuar dosjen false të bashkëpunimit […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: