GRUBI: 21 marsi Dita Ndërkombëtare e personave me Sindromën Daun: Më shumë ngjasojmë se sa dallojmë

Blerand Rexhepi

Zëvendëskryeministri i vendit Artan Grubi përmes një postimi në profilin e tij në facebook ka dhënë mesazhin e tij për Ditën ndërkombëtare të Sindromit Daun. Grubi ka shkruar se “Më shumë ngjasojmë se sa dallojmë, ndërsa jeta është e drejtë e cila i takon të gjithëve e nuk është privilegj i disave.

Më shumë ngjasojmë se sa që dallojmë, ndërsa jeta është e drejtë e cila i takon të gjithëve e nuk është privilegj i disave. Përsosmërinë e bën barazia e të ndryshmëve e jo njëllojshmëria. Një ditë për ta shënuar kromozomin 21, një jetë për të ndërtuar shoqëri të barabartë për të gjithë.  Jetën e kemi të përbashkët, ta bëjmë edhe shoqërinë të tillë, ka shkruar mes tjerave Grubi.

https://www.facebook.com/photo?fbid=284276313061894&set=a.262689908553868

Next Post

Fondacioni Golden Eagle me fabrikë ku do të punësohen vetëm personat me aftësi të kufizuara

Sot ësht dita botërore e personave me sindrom down dhe të gjithë ne duhet të bejmë më shumë në gjithëpërfshirjen e tyre ne shoqëri. Duke u bazuar faktet që na rrethojnë, besoj se mënyra më e mirë për integrimin e tyre të plotë, është punësimi i qendrueshëm për ta. Prandaj,fondacioni […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: