Grubi: Autostrada Shkup-Bllacë po bëhet (Video)

Kohanews Admin

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi sot përmes një videoje në faqen e tij zyrtare në facebook ka informuar se punimet në autostradën Shkup – Bllacë po vijojnë edhe gjatë ditës së diel.

Sipas Grubit ky aks rrugor dhe lidhja me Kosovën është prioritet i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut. Zëvendëskryeministri i parë Grubi gjithashtu ka njoftuar se tashmë mbi 90 për qind e eksproprijimit të pronave ka përfunduar.

Ky është video/postimi i Grubit në facebook:

Next Post

ASH: Rasti i ndalesës së Marin Memës dëshmi e shtetit policor dhe shkelje e Konventës evropiane për të drejtat e njeriut dhe lirisë së shprehjes!

Gazetarët e vërtetë përpiqen kudo në botë ta kryejnë punën e tyre me sukses dhe në kërkim të vërtetës për ta informuar publikun. Kjo detyrë jo e lehtë në Maqedoninë veriut po bëhet ende më e vështirë. Rasti i gazetarit të mirënjohur shqiptar Marin Mema, i cili u ndalua nga […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: