Grubi, Boçvarski dhe Rustemi nesër do të vëzhgojnë punimet në rrugën Shkup-Bllacë

vull

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi bashkë me ministrin e Transportit dhe Lidhjeve Bllagoj Boçvarski dhe drejtorin e Ndërmarrjes Publike për Rrugë Shtetërore, Ejup Rustemi nesër në ora 11.00 do të vëzhgojnë nga afër punimet në aksin rrugor Shkup-Bllacë.

Ngjarja do të mbahet para vendkalimit kufitar Bllacë, përkatësisht tek rruga që shpie drejt pikës së doganimit.

Next Post

Kimete Berisha: Jam e sigurt se me duart e veta hoxha Krasniqi ma kishte qitë një kafe turke

Platoni e ka falenderuar Zotin: ‘Faleminderit Zot që jam mashkull e jo femër’; (dhe Platonin e mësojmë në shkollë) Çdo ditë në Lutjen e përditshme burri hebre i falenderohet Zotit: ‘Faleminderit Zot që s’jam grua’! Shopenhauer, Aristoteli, Fridrih Niçe e shumë të tjerë (gati krejt filozofët), kanë qenë shovinistë dhe […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: