Grubi: Burrat që janë në Hagë ishin të gatshëm ta japin jetën për Kosovën

Blerand Rexhepi

“Këto burra që janë në Hagë ishin të gatshëm të sakrifikojnë jetën e tyre për Kosovën. Dhe ne duhet t’i mbështetim tash ata. Unë kam punuar në Hagë në lëndët me Ushtrinë Çlirimtare Kombëtare dhe luftës në Kosovë, ku kam punuar si përkthyes”, ka deklaruar zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi gjatë vizitës së tij të sotme në Prishtinë.

Next Post

Gostivar:Do të intervenohet te kalimi hekurudhor në rrugën rajonale Gostivar-Çajlë

Komuna e Gostivarit informon qytetarët se nesër (e premte), me fillim në ora 8:00, do të intervenohet te kalimi hekurudhor në rrugën rajonale Gostivar-Çajlë, për çka derisa të zgjasin punët ndërtimore, trafiku do jetë tërësisht i bllokuar informon Tetovasot Punimet do të realizohen në bashkëpunim me NP “Hekurudhat e Maqedonisë” […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: