Grubi: Demokracia dhe sundimi i ligjit në SHBA do të mbizotërojë

Kohanews Admin

E gjithë bota mbështetet për udhëheqje në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe ne të gjithë besojmë në forcën e institucioneve si dhe në vullnetin e pathyeshëm të popullit amerikan në mbrojtje dhe respekt të demokracisë së vërtetë dhe votës së lirë.

Ne mësuam në mënyrën më të vështirë që të mos pengohet vullneti i njerëzve dhe tranzicioni paqësor i pushtetit, thelbësore për çdo demokraci dhe për të gjithë liderët.

Zemra ime ime dhe lutjet e mia janë me miqtë dhe kolegët e mi amerikan.

Next Post

Ahmeti uron presidentin Joe Biden: Demokracia ngadhënjeu

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, z. Ali Ahmeti, ka uruar presidentin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden pas konfirmimit final të fitores së tij nga Kongresi amerikan. “Të dy dhomat e Kongresit Amerikan në seancë të përbashkët konfirmuan fitoren e Presidentit të zgjedhur Joe Biden në zgjedhjet […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: