Grubi: Deri më tani janë regjistruar 871.488 persona

vull

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi përmes një postimi në faqen e tij zyrtare në facebook ka informuzar opinionin se deri më sot, procesit të regjistrimit të popullsisë 2021 pozitivisht i janë përgjigjur 871.488 persona.

Sipas Grubit ky numër flet qartë se ky proces po zhvillohet pa pengesa.

“Regjistrimi i popullsisë, amvisërisë dhe banesave është një operacion statistikor tejet i nevojshëm për Republikën e Maqedonisë së Veriut, përkatësisht realizimit të drejtë të politikave zhvillimore,” ka shkruar më tej Grubi

Next Post

Xhemal Jakupi, bartës i listës së BDI-së për këshilltarë në Krushevë

Bashkimi Demokratik për Integrim për bartës të listës për këshilltar në komunën e Krushevës ka shpallur Xhemal Jakupin, aktivistë shumë vjeçar në shoqërinë civile. BDI në të gjitha komunat do të garojë me kandidatët më të mirë dhe të përzgjedhur me kujdese, në veçanti në komunat ky zëri ynë duhet […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: