Grubi dhe Bejta: Zgjedhjet lokale do të janë konfirmim i politikave tona të drejta për qytetarët

Blerand Rexhepi

Zëvendëskryeministri i parë dhe Ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi sot ka takuar nënkryetarin e Bashkimit Demokratik për Integrim, Nevzat Bejta.

Në këtë takim sipas Grubit është takuar për shumë çështje, por pa tejkaluar realizimin me sukses të procesit të regjistrimit të popullsisë.

Grubi dhe Bejta gjithashtu nuk kanë lënë anësh edhe temën e zgjedhjeve lokale që pritet ë mbahen në vjeshtë këtë vit duke thënë se Gostivari kësaj radhe meriton ndryshim thelbësor.

Next Post

Qeveria sot do të mbajë mbledhjen e rregullt të 50-të

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot do të mbajë mbledhjen e rregullt të 50-të me më shumë pika në rendin e ditës nga programi i saj për punë dhe në interes të qytetarëve. Me propozim të Zyrës së Kryetarit të Qeverisë, në mbledhje do të shqyrtohet Raporti për […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: