Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Grubi jep lajmin e madh: 122.500 qytetarë të regjistruar deri sot

1 min read

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi në faqen e tij të facebook-ut ka dhënë një lajm të madh, informon GAZETA.MK

Grubi ka shkruar se gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 23.000 qytetarë tanë nga DIASPORA dhe numri i i tyre i regjistruar deri më tani është 122.500.

Zëvendëskryeministri i parë Grubi gjithashtu ka përshëndetur mërgatën tonë, duke i kujtuar ata edhe njëherë se të gjitha të arriturat i kemi bashkë me ata dhe që edhe kësaj here DIASPORA jonë është në krye të detyrës.