Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Grubi: Komandanti i TIGRAVE i qëndroi gaditu ZV/KRYEMINISTRIT të parë

1 min read

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi përballë gazetarit Fatmir Aliu në emisionin Click Plus deklaroi se tashmë janë pjekur kushtet që kryekomandanti i njësitit special ‘Tigrat’ t’i qëndroj gaditu një funksionari shqiptar.

Grubi e përsëriti edhe njëherë që tashmë ka ardhur koha për pajtim dhe që nëse ndarja e një pllakete me llogon e tyre të ribrenduar qenka përkulje ndaj tyre, atëherë po këtë gabim bashkë me mua e paskan bërë të gjithë përfaqësuesit e ambasadave të shteteve mike të shqiptarëve.