Grubi: Misioni jonë është të rikthejmë BDI-në tek 153.646 votat e vitit 2014

vull

Misioni jonë është, ta rikthejmë BDI-në tek 153 mijë e 646 votat e vitit 2014, misioni është që t’i bëjmë shqiptarët, boshnjakët, turqit, romët dhe gjithë të tjerët akoma më të fuqishëm në këtë shtet sepse kur është BDI e fuqishme, me numra të mëdhenj, përfitojnë që të gjithë nga i pari deri tek i fundit. Kështu është shprehur zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi gjatë tubimit të sotëm të BDI-së në Studeniçan.

“Mos hezitoni të ftoni të gjithë ata që kanë qenë me ne, e që ndoshta në kohë të caktuar edhe janë hidhëruar. Misioni jonë është, ta rikthejmë BDI-në tek 153 mijë e 646 votat e vitit 2014, misioni është që t’i bëjmë shqiptarët, boshnjakët, turqit, romët dhe gjithë të tjerët akoma më të fuqishëm në këtë shtet sepse kur është BDI e fuqishme, me numra të mëdhenj, përfitojnë që të gjithë nga i pari deri tek i fundit”, ka thënë Grubi.

Next Post

Grubi: Karshiakës dhe Studeniçanit i ka hije Ali Ahmeti dhe BDI

Karshiaka nuk e ka vendin në ligën rajonale, Karshiakës dhe Studeniçanit i ka hije vetëm Ali Ahmeti dhe Bashkimi Demokratik për Integrim. Tash ka ardhur koha që ky masivitet i juaji në këtë tubim të bëhet dëshmia më e madhe e fitores së kandidati tonë Ejup Abazi për kryetar komune […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: