Grubi: Në 100 ditët e para të Qeverisë, ndihmuam sektorin privat me 470 milion euro

Blerand Rexhepi

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi vlerëson se Qeveria gjatë 100 ditëve të para të saj ka arritur jashtëzakonisht shumë, duke ritheksuar këtu pakon e katërt të ndihmës për përballjen sa më të lehtë me pandeminë e shkaktuar nga COVID-19 për ekonominë tonë vendore në shumë totale prej 470 milion euro, ndërsa me tre pakot e para fillestare ajo arrin mbi 1 miliard euro, ndihmë e drejt për drejtë e ekonomisë, ndihmë e drejt për drejtë për sektorin privat.

 

Linku i videos: https://www.facebook.com/watch/?v=2813156882340677

Next Post

Grubi: Rrënimi i objektit të egër tek Mavrovasja, vërtetim i një qeverie që nuk toleron paligjshmërinë

Rrënimi i objektit të paligjshëm tek përmendorja e hasan Prishtinë në afërsi të QT Mavrovajsa ishte hapi i dytë i qeverisë në 100 ditët e saj të para, në bashkëpunim me kryetarin e Komunës së Çairit, Visar Ganiu dhe në bashkëpunim me NP “Rrugët e Maqedonisë”. Me këtë veprim demonstruam […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: