Grubi: Ne nuk mbrajhena, ene me hakat me na mbrojt, nuk kapercehena! (VIDEO)

vull

Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi gjatë tubimit të Bashkimit Demokratik për Integrim në Tetovë ku u prezantua kandidatja për kryetare, znj. Teuta Arifi dhe lista e këshilltarëve para të pranishmëve ka thënë se Ali Ahmeti dhe BDI janë të paarritshëm për ata (opozitën).

“Le ta sjellin kë të dojnë, kur të dojnë se grupi jonë i smetajtë frajk e frajkë, me procedurë të përshpejtume. SUN RIN ME NEVE se ne e kemi Ali Ahmetin. Ne nuk mbrëjhena, ene me hakate me na mbrëjtë, nuk kapërcehena motra e vëllezër”, ka deklaruar zëvendëskryeministri i parë Grubi.

 

Next Post

Murseli: Do ti revidoj lejet për hidrocentralet në Malin Sharr

Hidrocentralet nuk prodhojnë shumë sasi të energjisë, por shkaktojnë shumë dëm në ujin për pije. Kështu është shprehur, kandidati I ASH-AAA për Komunën e Tetovës, Vullnet Murseli, i cili paralajmëroi revidim të kontratave për hidrocentralet në Malin Sharr. “Unë në përgjithësi do ti revidoj të gjitha lejet që janë dhënë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: