Grubi: Përkrahje maksimale për prindërit dhe fëmijët me autizëm

Blerand Rexhepi

Zv/ kryeministri i parë,Artan Grubi sot takoi  prindërit e fëmijëve të prekur nga autizmi. “Dëgjesë emotive, edukative dhe frymëzuese e prindërve të fëmijëve të prekur nga autizmi e rrumbullakësuar me rrëfimin shëmbullor të Jamarbërit 9 vjeçar.

Kurajo dhe përkrahje maksimale për familjet që po ballafafqohen me këtë spektër dhe përgëzime për organizatorët nga qendra për autizëm “Fluturo për jetën” dhe shoqata “Purpura”-thotë Grubi.

Next Post

Vida Kunora, bilbili i Malësisë shqiptare

Kengetarja e potpurive ne trevat shqiptare e me gjere, ka goditur me projektin “ Djemte e Malesise”, kenge e cila tashme eshte kthyer ne HIT. Ajo i veçon djemte e Malesise per bukuri e zgjuarsi dhe dallohen ne cdo cep te botes. Kenga mori vemendje te madhe dhe u vleresua […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: