Grubi, përshëndet oponentët: Me 12 Prill do të fitojmë 5 me 1

vull

Deputeti i BDI-së, Artan Grubi sot nga Tetova ju çoi selame gjithë partive politike, se në zgjedhjet e 12 Prillit BDI-ja do të fitojë 5 me 1.

“Kjo sallë para pak çastesh kishte kongres, ndërsa ne si BDI kemi kuvend dege, dhe imagjioni fuqinë tonë, andaj me 15 prill do të fitojmë 5 me 1” u shpreh Grubi nga Tetova.

Ai gjithashtu tha se BDI-ja është parti e tolerancës, parti e kulturës, parti e cila që 17 vite ka veq 14 fitore.
Grubi sonte përshëndeti degën më të madhe të BDI-se e cila degë vazhdon të jetë bastion i Ali Ahmetit.

Next Post

Omer Ajdini në krye të Forumit rinor të ASH-së

Forumi i të rinjve i Aleancës për Shqiptarët (ASH) e ka mbajtur konferencën e parë me çka për kryetar është zgjedhur Omer Ajdini nga Kumanova. Në konferencën, kundër-kandidatë të tij kanë qenë Dardan Hiseni nga Shkupi dhe Abdulla Osmani nga Tetova. “Do të luftojmë kundër krimit dhe korrupsionit”, ka thënë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: