Grubi: Qeveria ka rritur ndihmën sociale për 300%

Blerand Rexhepi

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut tashmë ka rritur pagën minimale për 60%, pagën mesatare për 30% e cila është mbi 27,000 den, kurse ndihmën sociale ka rritur për 300%.

Me këtë informacion të rëndësishëm për qytetarët e vendit, zëvendëskryeministri i parë dhe Ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi u ka uruar mirëmëngjesi ndjekësve në faqen e tij zyrtare në facebook.

Me këtë informacion ju dëshirojë një uikend të këndshëm.

Ekonomia lëvizi përpara edhe gjatë viti 2020 kur vendi dhe bota po përballet me pandeminë.

Regjistruam rezultate të mira ekonomike.

Pagat po vazhdojnë të rriten. Paga minimale është rritur për 60%, paga mesatare për 30%, tani është mbi 27,000 den. Rritëm ndihmën sociale për 300%.

Realizojmë premtimet.

Next Post

Pjesëmarrja e Zëvendëskryeministrit Dimitrov në panelin: "Roli i mediave dhe organizatave civile në procesin euro integrues"

Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Nikolla Dimitrov, sot kishte fjalën e tij në Konferencë me titull pune: “Roli i mediave dhe i organizatave civile në procesin euro integrues”, nën organizimin e Qendrës Maqedonase për Bashkëpunim Ndërkombëtar (MCMS) dhe Televizioni Tellma.   Zëvendëskryeministri Dimitrov iu referua rëndësisë së lirisë së […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: