Grubi: Të gjithë në këmbë për regjistrim të suksesshëm (Video)

Blerand Rexhepi

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi i ka bërë ftesë DIASPORËS që të mobilizohet me qëllim që të marrin pjesë në procesin e REGJISTRIMIT 2021.

Sipas Grubit, diaspora duhet të regjistrohet dhe me këtë të konfirmojë se është pjesë e Republikës së Maqedonisë së Veriut. Ne të gjitha sukseset i kemi të përbashkëta edhe përkundër faktit se DIASPORA jonë, një pjesë e familjeve tona jeton dhe vepron në perëndim.

Next Post

Realizojmë premtimet, profili i shkurtër i Artan Grubit

Trajektorja e disa politikanëve, është e lidhur me momentin, duke anashkaluar procesin. Politika shqiptare në Maqedoninë e Veriut nxori në shesh intelektual jokonformist, duke mbrojtur fillimisht kauza nacionale të pandashme nga ato qytetare, për të aterruar në trollin e minuar nacionale dhe politike. Rasti i Artan Grubit, është storje suksesi […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: