Grubi: Veting për të gjithë funksionerët, gjykatësit dhe prokurorët

Blerand Rexhepi
Deputeti i BDI-së, Artan Grubi tha se BDI prioritet të vetin absolut e ka paracaktuar drejtësinë selektive, sundimin e Ligjit, vetingun, luftën kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar, duke shtuar se bashkërisht do të krijojmë një shoqëri ku do të mbretëron drejtësia joselektive dhe qytetarët do të ndjehen të barabartë, raporton TV21.
“Falënderoj mediat që bashkarisht po bëjmë përpjekje për të ndërtuar një shoqëri në të cilën qytetarët do të ndjehen të barabartë dhe së bashku do ta luftojmë edhe korrupsionin edhe krimin e organizuar dhe do të imponojmë veting për të gjithë funksionarët”, deklaroi Artan Grubi.
Next Post

Elezi: Performancë e shkëlqyer deri në 65% këtë vit në ‘Projektin e përmirësimit të shërbimeve komunale’!

Realizimi i projekteve kapitale përmes Projektit të Përmirësimit të Shërbimeve Komunale MSIP po shkon mirë me realizim mbi 65% këtë vit, kështu tha zëvendësministrja e Financave, Shiret Elezi gjatë seancës qeveritare dje në Manastir. Projekti ‘Përmirësimi i shërbimeve komunale’ i cili mbështetet nga Banka Botërore, financon projekte kapitale që do […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: