GRUBI: Zaev-Mickoski vet nuk mund të marrin vendime, ato merren në kuvend dhe qeveri (VIDEO)

vull

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi, sot ka deklaruar se në takimin e sotëm midis liderëve Zaev-Mickoski nuk mund të sillen vendime për arsye se vendimet merren në kuvend ose në qeveri dhe gjithsesi se ato vendime do të vijnë atje.

Sipas Grubit sot edhe liderët e opozitës shqiptare, përkatësisht sekretarët e këtyre partive politike patën mundësinë që të vijnë dhe të ulen në tryezë për të bashkëbiseduar jo vetëm për çështjen e regjistrimit por edhe për çdo çështje tjetër me interes të përbashkët të cilën mund ta ngrisin si çështje.

“Nuk mund të sillen vendime nga ata dy lider në ato takime për arsye se vendimet sillen o në parlament, o në qeveri prandaj gjithsesi se ato vendime do të vijnë atje, ndërsa liderët shqiptar, apo sekretarët e partive politike shqiptare kishin mundësinë që të vijnë sot dhe të bashkëbisedojmë jo vetëm për çështjen e regjistrimit por edhe për çdo çështje tjetër me interes të përbashkët të cilën mund ta ngrisin edhe ata si çështje, por ja që refuzuan që të vijnë. Gjatë gjithë kohës e hapim derën e bashkëpunimit, e shtrojmë dorën e bashkëpunimit por hasim në vesh të shurdhër dhe në refuzim nga ana e opozitës për fat të keq.”

Next Post

Labinot Ramadani pasioni për muzikën dhe aktrimin

Nga E.B., Nju Jork   Labinot Ramadani njihet në skenën artistike me emrin “Lab” lindur në vitin 1984 në Rahovicë, Ferizaj të Kosovës. Është këngëtar, aktor dhe shkruan tekse këngësh. Shkollën e mesme ekonomike e ka kryer në Ferizaj në 2004. Që nga viti 2006 jeton në Gjenevë, Zvicër bashkë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: