Grubi zëvendëskryeministër i parë, Osmani në Diplomaci, Besimi te Financat, Bekteshi në Ekonomi dhe Nuredini në Ekologji

vull

Dy partitë fituese në zgjedhjet e 15 Korrikut BDI dhe LSDM kanë arritur marrëveshjen e bashkëqeverisjes në katër vitet e ardhshme.Në ndërkohë që partia shqiptare përveç kryeministrit do të ketë edhe disa nga ministritë shumë të rëndësishme informon TetovaSot.

TetovaSot sjellë tashmë emrat e atyre që do ti drejtojnë këto ministri të rëndësishme.Zëvendëskryeministër i parë dhe ministër për Sistem Politik do të jetë Artan Grubi, ndërkohë që Bujar Osmani do të udhëheq me Ministrinë e Punëve të Jashtme. Poashtu sipas burimeve të TetovaSot Ministër i Financave do të jetë Fatmir Besimi, ministër i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, derisa me Ekologjinë do të udhëheq ministri aktual, Naser Nuredini ndërsa ne shoqëri informative dhe Administratë do të jetë grua.

Vlen për të theksuar se vendimet do të merren me konsensus midis kryeministrit dhe zëvendëskryeministrit të parë.TetovaSot

Next Post

BDI: Opozita punoi për dështim të Marrëveshjes, kundërshton edhe Tiranën dhe Prishtinën

Shqiptarët e Maqedonisë së veriut nuk ju duhet një  opozitë jodinjitozedhe antikombëtare e cila kundërshton edhe të gjithë drejtuesit einstitucioneve në Shqipëri dhe në Kosovë.Këto uzurpator të skenës opozitare shqiptare nuk i përfaqësojnëqytetarët shqiptarë dhe as edhe votuesit e tyre të cilët distancohen ngakëto qëndrime skandaloze të drejtuesve uzurpues të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: