Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Halil Kastrati: Me zemër të thyer shpreh ngushëllime për aksidentin

1 min read

Aksidenti tronditës që ndodhi sot në autostradën Tetovë-Shkup, ka befasuar edhe humanistin e njohur Halil Kastratin ku mes dhimbjesh ai shkruan:

“Me zemër të thyer po e ndjeki situatën e aksidentit në Maqedoni. Lutjet tona janë për ata të cilët humbën jetën, ata që u lënduan dhe për familjarët zoti sabrin e gajret ju shton”

Një autobus i kompanisë “Durmo Tours” është rrokullisur në autostradën Tetovë Shkup dhe ka përfunduar jashta rruge rreth orës 16:30.

Autobusi është nisur nga Shkupi ora 16:00 dhe është aksidentuar në afërsi të fshatit Llaskarcë.