Next Post

“Qeni i keq ta sjellë ujkun në torishtë”!

SHKRUAN: RESHAT BADALLAJ ZHURIANI *** Shqiptarët e Kosovës dhe të viseve të tjera nën Jugosllavinë e Titos (natyrisht, fshehurazi e haptazi) me rrezik, me burg, me dashuri dhe me etje dëgjonim këngët popullore të Radio Tiranës dhe të Radio Kukësit, JO “Bjellodugmen”  serbe të Goran Bregoviqit, o fatzinjë e “të mjerë, […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: