Hasim Murtezani zyrtarizohet kandidat i BESËS për Sarajin

vull

Në prezencë të strukturës më të lartë të Lëvizjes BESA, kryetarit Bilall Kasami, sekretarit Arjanit Hoxha, nënkryetarit të partisë, Kastriot Rexhepi, si dhe anëtarëve të Kryesisë Qendrore Sedat Ramadani dhe Sani Saidi, sonte u mbajt Kuvendi themelues i degës së Sarajit. Kuvendarët zgjodhën kryetarin e ri të degës Hasim Murtezanin si dhe kryesinë e degës.

Poashtu kuvendi i kësaj dege me unanimitet vendosi që kandidat për kryetar të komunës të zgjidhet poashtu Magjistri i Shkencave të Sigurisë z. Hasim Murtezani.
Lëvizja BESA

Next Post

Numri i nxënëseve bie me shpejtësi, cikli 9-vjeçar tkurrje me 2.1% brenda një viti

Popullsia në moshë shkollore po tkurret me shpejtësi viti pas viti, ku përveç sinjaleve për plakjen e popullsisë së vendit, rënia e numrit të nxënësve kërkon ridimensionim të sektorit të arsimit. Sipas të dhënave zyrtare nga INSTAT, në vitin 2021 popullsia në grup-moshën e arsimit 9-vjeçar (5-14 vjeç) ka pësuar […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: