Hekuran Duka, kryetari potencial i komunën së Dibrës, vazhdon me aktivitete

vull

Kandidati i BDI-së për kryetar të Komunës së Dibrës,z.Hekuran Duka, kryetari i degës së BDI-së në Dibër,z.Ylli Mirzo dhe shefi i shtabit komunal zgjedhor të BDI-së, z.Artin Spahiu, sot patën takim me anëtarët e Forumit Rinor të BDI-së në Dibër për të biseduar rreth kërkesave të tyre të cilat do të bëhen pjesë e Programit Zgjedhor.

Next Post

PDSH realizoi takime me strukturat e saja në Dobërdoll, Bogovinë dhe Çellopek.

Delegacioni i Partisë Demokratike Shqiptare ka vazhduar me aktivitetin e saj në fshatin Dobërdoll, Komuna e Vrapçishtit, pastaj ka kaluar në fshatin Bogovinë, Komuna e Bogovinës dhe në fshatin Çellopek të Komunës së Bervenicës! Siç kemi theksuar edhe herave tjera, këto takime sigurisht se kanë për qëllim që të riorganizojnë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: