Hekuran Duka zgjidhet kandidat i BDI-së për kryetar të Komunës së Dibrës, ndërsa për shef të shtabit u zgjodh Artin Spahiu.

vull

Sonte, në zyrat e BDI-së në Dibër, kryesia e BDI dega Dibër, mbajti mbëledhje me dy pika të rendit të ditës:
1. Propozim dhe votim të kandidatit për kryetar komune për zgjedhjet lokale të 21 prillit, dhe
2. Propozim dhe votim për shef të shtabit zgjedhor të BDI-së për zgjedhjet lokale të 21 prillit.
Në bazë të pikës së parë të rendit të ditës, kandidat për kryetar të Komunës së Dibrës u propozua dr.Hekuran Duka, i cili unanimisht u përkrah nga të gjithë anëtarët e kryesisë.
Ndërsa për shef të shtabit, u propozua dhe u përkrah unanimisht,. z.Artin Spahiu

Next Post

Jakimovski i shpëton qelisë së burgut

Ish-kryetari i Komunës së Karposhit, Stevço Jakimovski mëngjesin e djeshëm u arrestua dhe u dorëzua para Gjykatës Penale me procedurë paraprake, ndërsa mbrëmjen e sotme gjykata ka vendosur për të masën e arrestit shtëpiak. Kurse për të akuzuarit e tjerë janë marrë masa të tjera, por asnjë kërkesë për paraburgim […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: