Hfz. Shaqir Fetahu zgjidhet kryetar i BFI

vull

Hfz. Shaqir Fetahu zgjidhet kryetar i BF

Në një proces të qetë dhe transparent në hapësirat e Bashkësise Fetar Islame në Shkup janë zhvilluar zgjedhjet për kreun e BFI -së.

Pas votimit garën për kreun e BFI – së e fitoi hfz. Shaqir Fetahu kundrejt kundërkandidatit të tij, muftiut të Tetovës Qani Nesimi. Nga gjithsejt 21 vota, Fetahu fitoi 18.

Next Post

Studentët e Stomatologjisë të UT-së në mënyrë aktive e ndjekin praktikën profesionale në poliklinikën stomatologjike Apolon

Studentët e vitit të pestë të Stomatologjisë të Fakultetit të Shkencave të Mjekësisë së Universitetit të Tetovës në mënyrë aktive vazhdojnë me ndjekjen e praktikës profesionale në kuadër të lëndëve Kirurgji Maksillofaciale dhe Implantologji, të cilat i ligjëron Prof. Dr. Qenan Ferati. Praktika profesionale e studentëve tanë zhvillohet në përputhje […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: