Hidhet shorti për zgjedhjet lokale

vull

Këto janë numrat me të cilët do të përfaqësohen kandidatët e partive politike për zgjedhjet lokale në komunat Dibër, Ohër dhe Novosellë.Aleanca për Shqiptarët me numrin 2BESA me numrin 6DEMOKRATËT me numrin 3LSDM me numrin 7BDI me numrin 1GDU me numrin 4 dheVMRO DPMNE me numrin 5Zgjedhjet Lokale për të plotësuar vendet vakante në Komunat e Ohrit, Dibrës dhe Novo Sellës do të mbahen më 21 prill.

Next Post

Pritje të gjata në Qafë Thanë, faji tek autoritetet shqiptare

U bë kohë që kufiri i Shqipërisë me Maqedoninë Veriore ka probleme serioze. Radha të gjata që janë kthyer në bezdi për qytetarët pasi në kufi punohet vetëm me një sportel.Ndërkohë që pala e Maqedonisë së Veriut punon me 2 dhe 3 sportele, pala shqiptare krijon radhë të gjata, pasi […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: