Hisen Xhemaili emërohet Ministër për përmirësimin e klimës investuese në kompanitë vendore!

vull

Hisen Xhemaili nga radhët e Bashkimit Demokratik për Integrim emërohet Ministër për përmirësimin e klimës investuese në kompanitë vendore. Mes tjerash Xhemaili sot në rjetin social facebook iu drejtohet me faleminderim drejtë Liderit të BDi-së z. Ali Ahmeti. Ai thotë:

 

“Të dashur miq,
dua të shpreh falënderimet e mia të përzemërta ndaj liderit të BDI-së z. Ali Ahmeti për besimin e dhënë për të qenë pjesë e kabinetit qeveritar.

Mbështetjen që ndjeva që në ditët e para të propozimit tim është e papërshkrueshëme dhe këtë ua kam borxh të gjithë miqëve të mi dhe antarësisë më të gjërë të BDI-së.

Përkrahja juaj më bën obligues që unë të punoj pa u lodhur me të gjithë kapacitetin tim në përmbushjen e detyrave për t’u shërbyer qytetarëve në detyrën e re “Ministër për përmisimin e klimës investuese në kompanitë vendore”
“Mirënjohje për të gjithë”!”- thotë Xhemaili

Next Post

Me 61 vota pro, Kuvendi miraton propozimin që Hisen Xhemaili të emërohet ministër për rregullavitën për përmirësimin e klimës investuese për kompanitë vendore

Kuvendi i Maqedonisë së Veriut votoi dy ministrat e rinj të kabinetit qeveritar të kryeministrit Zoran Zaev: Nina Angellovska – ministre e financave e propozuar nga LSDM dhe Hisen Xhemaili – ministër pa resor i angazhuar për rregullavitën për përmirësimin e klimës investuese për kompanitë vendore, i propozuar nga BDI. […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: