Hisni Shaqiri nesër provomon librin “Golgota e shqiptarëve të Maqedonisë”

vull

Nesër do të promovohet libri “Golgota e shqiptarëve të Maqedonisë”, e autorit Hisni Shaqiri. Promovimi do të mbahet në hotel “Bushi” në Shkup.

Në këtë promovim pritet të marrin pjesë emrat të njohur të politikës dhe letrave shqipe.

Ngjarja do të jetë e hapur dhe në të mund të marrin pjesë të gjithë qytetarët që janë të interesuar. Promovimi bëhet nëser (e premte) në ora 12:30.

Next Post

Austria kërkon që Brukseli ta mbajë fjalën për Shkupin

Austria kërkon që BE ta mbajë fjalën për premtimet e dhëna ndaj Maqedonisë së Veriut, ndërsa Shkupi të mos e humb nesimin në BE. Eurointegrimi i vendeve të Ballkanit Perëndimor, sipas Vjenës, është çështje e stabilitetit dhe sigurisë së BE-së, veçanërisht në kontekst të situatës së sapo ndodhur pas agresionit […]

Subscribe US Now