Hoxha: Janë respektuar të gjitha afatet ligjore për shpërbërjen e Këshillit të Komunës së Tetovës

vull

Të gjitha afatet ligjore për shpërbërjen e Këshillit të Komunës së Tetovës janë respektuar. Pas miratimit të vendimit të djeshëm qeveritar për shpërbërjen e Këshillit të Komunës së Tetovës, procedura e mëtutjeshme vazhdon në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, pas çka do të shpallen zgjedhje të jashtëzakonshme për zgjedhje të Këshillit të ri, deklaroi në konferencën e sotme për media zëdhënësi i Qeverisë, Muhamet Hoxha, duke u përgjigjur në pyetjen e gazetarëve pse Qeveria po vonohet një muaj, sipas afateve, me shpërbërjen e këshillit të vetëqeverisjes lokale të Tetovës.

“Sipas dispozitave ligjore, do të organizohen zgjedhje të parakohshme për Këshillin e Komunës së Tetovës”, njoftoi Hoxha.

Qeveria në mbledhjen e djeshme mori vendim për shpërbërjen e Këshillit të Komunës së Tetovës.

Next Post

Thaçi: Në fund do të mbeten vetëm dy parti, PDSH e BDI

Partia Demokratike Shqiptare (PDSH) ka paralajmëruar kongres, ndërsa kryetari i saj Menduh Thaçi, ka folur për zhvillimit e fundit politike në vend dhe në partinë e tij. I pyetur nëse do të ketë ndryshime në kryesinë e partisë, Thaçi tha se ende nuk ka vendosur nëse do të kandidojë sërish […]

Subscribe US Now