Hoxha: Mbi 16 miliardë denarë për ndërtimin dhe rikonstruimin e rrugëve shtetërore

vull

Zëdhënësi i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë Muhamet Hoxha në takimin e sotëm me gazetarë theksoi se për vitin 2021 për ndërtimin, rikonstruimin dhe rehabilitimin e rrugëve shtetërore janë ndarë 4 miliardë denarë më shumë se në buxhetin ne vitit të kaluar.

“Në këtë periudhë të vitit, siç e dini, në fokus janë programet vjetore të ndërmarrjeve shtetërore.  Në mënyrë plotësuese dua t’u informoj se  Qeveria e miratoi Programin vjetor për ndërtimin, rindërtimin, rehabilitimin, mirëmbajtjen dhe mbrojtjen e rrugëve shtetërore për vitin 2021 të Ndërmarrjes Publike për Rrugë Shtetërore (NPRRSH), e cila për sa i përket pjesës së investimeve këtë vit ka një buxhet më të lartë për 4 miliardë denarë në krahasim me vitin e kaluar”, tha Hoxha

Ndryshe, për vitin 2020 në pjesën e investimeve janë ndarë 12 miliardë denarë ndërsa për vitin 2021 sipas Programës së këtij institucioni janë ndarë mbi 16 miliardë denarë.

 

Next Post

Shtyhet mbledhja mes qeverive të Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut

Zëdhënësi i Qeverisë, Muhamet Hoxha në konferencën e sotme për shtyp njoftoi se mbledhja e përbashkët mes Qeverisë së Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut, që ishte paraparë për 25 janar, është shtyrë në afat të pacaktuar për shkak të zgjedhjeve të parakohshme parlamentare në Republikën e Kosovës. “Me kërkesë të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: