Hoxha: Regjistrohen mbi 137 mijë qytetarë të diasporës

vull

Zëdhënësi i Qeverisë, Muahmet Hoxha në press konferencën e sotme të rregullt njoftoi se deri më sot janë vetë-regjistruar 137.111 mijë bashkëqytetarë tanë të diasporës.

“Në Zvicër janë vetë-regjistruar mbi 45.000 mijë qytetarë, në Gjermani mbi 31.000 mijë ndërkaq në Itali mbi 19.000 mijë,” u shprehë shkurt, zëdhënësi qeveritarë, Hoxha.

Next Post

Ministri  i BPEU-së, Arijanit Hoxha u takua me ambasadorin Sllovak, Henrik Markus

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Arjanit Hoxha sot realizoi takim me Ambasadorin e Republikës Sllovake në Maqedoni, Shkëlqesinë e Tij, Henrik Markus. “Në takim konkluduam se në vend ekziston një klimë pozitive për progres. Bashkëpunimi midis vendeve tona do të intensifikohet, me theks në plasmanin e produkteve […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: