Next Post

Profesor Kalajdziev: Të paraqesësh një dorëheqje të "montuar" është fundi i kësaj qeverie

Profesori në Fakultetin Juridik në Universitetin e Shkupit “Shën Kirili dhe Metodi”, Dr. Gordan Kalajdziev përmes statusit të tij në Facebook të shpallur me rastin e ngjarjeve të këtyre ditëve, më saktësisht rreth dorëheqjes së Venko Filipçe. Me një koment shumë të shkurtër, profesori tha cili është qëndrimi i tij […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: