Next Post

Taravari edhe me një koalicion tjetër në Gostivar, arrin marrëveshje me FDR

Sekretari i përgjithshëm i Aleancës për Shqiptarët dhe kryetari aktual i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari sot ka arritur të bëjë edhe një koalicion për në zgjedhjet e 31 tetorit. Bëhet fjalë për partinë e romëve FDR e cila në rrethin e parë fitoi mbi 850 vota në Këshillin Komunal […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: