Imami nga fshati Kalisht, i cili është në gjendje të rëndë shëndetesore pas aksidentit të mbrëmshëm

vull

Ky është imami nga fshati Kalisht, i cili është në gjendje të rëndë shëndetesore pas aksidentit të mbrëmshëm

Të lutemi

Deri më tash janë identifikuar kufomat e disa prej personave që humbën jetën në tragjedinë e autobusit në fshatin Llaskarcë.

Aksidenti ndodhi mbrëmë rreth orës 17:00 ku autobusi i ”Durmo Turs” u rokullis në autostradën Shkup-Tetovë.

Next Post

DURMO TOURS: Dita fatale e djeshme është një tragjedi e madhe për kompaninë

“Automjetet e tona janë të sigurta, të servisuara rregullisht dhe kanë të gjitha licencat e nevojshme”. Kështu janë shprehur nga kompania e autobusëve Durmo Tours, autobusi i së cilës u aksidentua një ditë më parë në autostradën Shkup-Tetovë. Ata më tej shprehin ngushëllime për familjet e viktimave dhe rikuperimin të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: