Inspektorët do të zbrazin objektet hotelierike dhe do t’i mbyllin ato në bazë të ndryshimeve ligjore

vull

Ndërgjegjësimi i qytetarëve duhet të rritet në nivelin më të lartë nëse duam të zvogëlojmë numrin e të infektuarve me Covid-19. As një inspektim dhe as policia nuk mund të kenë sukses nëse dikush dëshiron të kryejë një vepër penale. Sidoqoftë, ne jemi këtu aq sa mund ta parandalojmë, tha sot drejtori i Inspektoratit të Tregut Stojko Paunovski.

– Nëse gjobat nuk funksionojnë për dikë, unë nuk di çfarë të bëj tjetër. Kjo do të thotë mungesë ekstreme e ndërgjegjësimit ndaj qytetarëve të tjerë, tha Paunovski në përgjigje të një pyetje në konferencën e sotme për shtyp në Qeveri së bashku me institucionet e tjera nga Këshilli i Inspektimit./

Next Post

Nga sot, kafenetë dhe restorantet do të jenë të hapura deri në orën 23:00

Nga sot, objektet e hotelierisë do të punojnë me kohë të pjesshme. Në seancën e djeshme të 13-të, Qeveria shqyrtoi dhe pranoi rekomandimet e Komisionit për Sëmundjet Infektive për të kufizuar orët e punës në të gjitha objektet hotelierike, përveç atyre që bëjnë dorëzimin, si dhe për të kufizuar kapacitetin […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: