IRI në bashkëpunim me QAHP “Abdilaqim Ademi” organizuan punëtori për planifikim strategjik!

vull
0 0
Read Time:42 Second

3 dhe 4 shtator 2019, në hapësirat e QAHP “Abdilaqim Ademi” në Shkup u mbajt puntori nga ana e IRI-t, me qëllim të pregaditjes së dokumentit për plafikim strategjik për qendrën analitike.

 

Ligjerues ishte z.Sasho Klekovski, i cili nëpërmejtet teknikave të ndryshme punuese, nxiste pjesmarësit që të participonin në mënyrë aktive, duke bërë analiza për sfidat, konkurencën dhe trendet e lidhura me sektorin e QAHP.

 

Trajnimin e përshëndeti drejtori i IRI-t, z.Owen Paun si dhe udhëheqesja e programeve znj. Valbona M. Maksut së bashku me znj. Ilina Mangova e cila njëkohesisht është edhe Drejtoreshë e programit.

 

Poashtu Drejtori i qendrës analitike z. Izet Mexhiti potencoi se QAHP “Abdilaqim Ademi” po vazhdon me projektet të cilat i ka në programin e saj dhe se deri në fund të vitit do realizohen të gjitha aktivitetet e parapara.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Drejtori Sela priti përfaqësues të Seksionit të Dimensionit Njerëzor të Misionit të OSBE-së në Shkup

“Kryesuesi i këtij Seksioni, Alessio Zuccarini, dhe përfaqësuesja Tatjana Temellkoska u pritën sot nga drejtori i Agjencisë, Ylber Sela, ndërkaq temë bisede ishte puna dhe aktiviteti i Agjencisë për Zbatimin e Gjuhës. Në takim, përfaqësuesit e Dimensionit Njerëzor u njoftuan për aktivitetet e deritanishme të Agjencisë, sfidat, pengesat, si dhe […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: