Ish ministri Bashkim Ameti zgjidhet NOTER

vull

Ish ministri i Ekologjisë Bashkim Ameti para disa ditëve është zgjedhur noter. Ai kohë më parë në faqen e tij zyrtare në Facebook, njoftoi vendimin e tij se tërhiqet nga jeta politike, dhe se ka vendosur që të angazhohet në profesionin e tij si jurist, informon GAZETA.MK

Ahmeti ka qenë Ministrër i Ambinetit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinorë dhe drejtor i Agjencisë për konfiskim si kuadër i Bashkimit Demokratik për Integrim.

Vlenë të theksohet se si ministër i Ekologjisë Bashkim Ameti u angazhua për mbylljen e kombinatit famëkeq “Jugohrom” i cili shkaktonte ndotje enorme të ajrit në Tetovë dhe në të gjithë Pollogun, kur edhe përfundimisht u mbyll.

Next Post

Reagon ASH-AAA : Pyesim ministrin e Policisë, Oliver Spasosvski, se si është e mundur që fëmijë të merren në pyetje informative

Kumtesë e ASH-AAA: Sipas informacioneve që kemi marrë nga aktivistë tanë dhe qytetarë, kuptojmë se disa djem të rinj janë marrë nën masë arresti, kryesisht nga Shkupi dhe rrethina, kjo me arsyetimin se kanë marrë pjesë në protestën për rastin ,,Monstra”, që u mbajt javën e kaluar. Koalcioni Aleanca për […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: