Ish nënkryetari i Kuvendit Vesel Memedi pjesë e trajnimeve për Ndihmën e parë

vull

Më 05.08.2019 (e hënë) në hapsirat e Kryqit të Kuq të Maqedonisë – Organizata komunale Gostivar, në kuadër të fushatës “Padituria juaj kushton jetë” u realizua trajnimi i dytë rifreskues pa pagesë. Këtë herë në trajnim morrën pjesë persona publik të qytetit të Gostivarit, mes tyre edhe ish nënrkyetari i Kuvendit dhe kryetar i RDK-së Vesel Memedi, i cili përmes një video mesazhi përshëndeti fushatën dhe bërri apel që qytetarët të vijnë dhe të ndjekin këto trajnime.
Pjesmarrësit kishin mundësi që të freskojnë njohuritë e tyre për Ndihmën e parë dhe gjithashtu të bisedojnë me ligjeruesit për përvoja të ndryshme. Trajnimin e realizoi mjeku dr.Besnik Zeqiri dhe demonstratori Burhan Klinçe. 

Next Post

Teuta Arifi: Vëzhguam punimet të cilat po vijojnë rreth ndërtimit të mureve mbajtëse të shtratit të lumit prapa Qendrës Klinike në Tetovë

Status i kryetarës së Komunës së Tetovës, Teuta Arifi: Bëhet fjalë për mure mbajtëse në gjatësi prej 1000 metra në të dyja anët e lumit, me lartësi 2.7 metra dhe gjerësi 2 metra! Paralelisht do të bëhet edhe vazhdimi i rrugës deri në hyrjen e qendrës emergjente të objektit të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: