ISHP Klinika e Kardiologjisë organizon aksion për dhurimin e gjakut

Kohanews Admin

Sot, në hapësirat e ISHP Klinika e Kardiologjisë është organizuar aksion për dhurimin e gjakut ku një pjesë e madhe e stafit i janë bashkangjitur këtij aksioni në krye me drejtorin Naser Muharemi.

“Falë drejtorit Naser Muharemi, në hapsirat e ISHP Klinika e Kardiologjisë u realizua një sesion i suksesshëm i dhurimit të gjakut. Pandemia nuk është pengesë që stafi i klinikës të tregojë humanizmin e tyre, ata janë heronjtë tanë. Falëmenderojm ato dhe shpresoj që edhe klinikat tjera do të ndjekin shembullin e tyre”, thuhet në njoftimin e lëshuar nga kjo klinikë.

Next Post

Jusi Sinanaj: Jeta mes Shqipërisë dhe Italisë, ja pse zgjodha të rikthehesha për të vijuar karrierën

Ajo nuk e ka parë kurrë muzikën si biznes. Për Jusi Sinanajn, këngëtaren që për një kohë të gjatë ka jetuar në Itali, muzika është pasioni, që e riktheu përsëri në Shqipëri dhe e bëri që të prekte ëndrrën më të dashur të fëmijërisë. Në këtë intervistë Jusi rrëfen për […]

Subscribe US Now