Ja kush emërohet drejtor i Parkut Kombëtar të Malit Sharr (FOTO)

vull

Qeveria në seancën e sotme ka emëruar Ibrahim Deharin për drejtor në Parkun kombëtar “Mali Sharr”, ndërmarja kjo që do të meret me menaxhimin dhe mbrojtjen e parkut kombëtar të cilin e shpalli Qeveria vetëm pak kohë më parë.

Ibrahim Dehari është kuadër i BDI-së dhe vjen nga Tetova. Përndryshe është një afarist shumë i suksesshëm.

Next Post

Kur do t’i thotë stop Serbisë për t’i nderuar kriminelët Bashkësia Evropiane dhe ajo ndërkombëtare?

Me rastin e shpërbërjes së ish-Jugosllavisë, Serbia si njëra ndër republikat më të mëdha dhe më të privilegjuara e filloi një luftë të përgjakshme, kriminale dhe gjenocidale kundër Republikave tjera të banuara me popuj jo serb të kësaj bashkësie federative, me shpresë se do ta shpëtojë dhe përsëri ta dominojë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: