Ja kush është kandidati i ASH edhe Alternativës për Komunën e Bogovinës

vull

Në Kuvendin e Degës së Bogovinës i cili u mbajt dje, ASH dhe Alternativa me shumicë votash zgjodhën kandidat të ri për Kryetar Komune, z. Sadik Sulejmani.

Kryetari i deritanishëm z. Albon Xhemaili, e uroj kandidatin e ri dhe i dëshiroj sukses në kampanjë duke premtuar mbështetjen e tij.

Aleanca për Shqiptarët edhe një herë dëshmoj demokracinë brenda partiake, ku secili anëtar ka të drejtë të konkurroj dhe të pretendoj për të udhëheq procese.

Për biografinë e Kandidatit të ri të ASH dhe Alternativa për Kryetar Komune, ju njoftojmë më vonë.

Next Post

Simovski: Vetëm Kuvendi mund ta shtyjë Regjistrimin e popullsisë

Nuk jemi institucion që mund të thotë se anulohet apo jo regjistrimi. Ne kemi Ligj për regjistrim dhe institucioni i vetëm që mund të thotë diçka të tillë është Kuvendi, ku duhet të bëhet ndryshim i ligjit, deklaroi drejtori i Entit Shtetëror për Statistikë Apostol Simovski, duke qenë mysafir në […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: