Ja postet që merr Alternativa

vull

Alternativa e Afrim Gashit nesër nënshkruan marrëveshjen për tu bërë pjesë e Qeverisë. Siç ka arritur portali TetovaSot të sigurojë Aletrantiva ka fituar shumë poste ministrore dhe poste të tjera në qeveri.

Ja këta  disa postet që i ka fituar Afrim Gashi, neser TetovaSot ju sjell edhe tjerat

Next Post

Eurozioni shkatërron bregdetin, ekspertët: Të bëhen diga për parandalimin e gërryerjes

Deti po avancon frikshëm drejt tokës në zonën e pyllit “Sodës”në Vlorë. “Deti ka shkaktuar dëme kolosale në peisazhin e mbrojtur Vjosë- Nartë. Me qindra pemë janë rrëzuar përtokë, ndërsa vija bregdetare duket e dërrmuar si rrjedhojë e gërryerjes që vjen nga fuqia e dallgëve dhe stuhitë detare.” Specialist i […]

Subscribe US Now