Ja sa pritet në pikat kufitare

vull

Në vendkalimin kufitar Tabanoc për hyrje dhe dalje nga shteti pritet rreth 30 minuta, ndërsa në vendkalimet e tjera kufitare, nga ana e Maqedonisë së Veriut, nuk ka vonesa më të gjata, informuan sot në mëngjes nga Lidhja Automote e Maqedonisë (LAMM).

Qarkullimi në rrugët shtetërore është i pandërprerë, në rrugë të thata. Intensiteti i trafikut në rrugët jashtë zonave urbane është i moderuar.

Next Post

Pehçevë, pesë helikopterë tashmë po shuajnë zjarrin

Pesë helikopterë tashmë po shuajnë zjarrin në Pehçevë. Helikopterët u ngritën pas një inspetimi të mëhershëm që realizoi herët në mëngjes një nga helikopterët e ushtrisë. “Pesë helikopterët kanë filluar shuarjen. Për arsye sigurie dhe për arsye të protokollit, nuk do të lidhem drejtpërdrejt”, ka shkruar në Facbook drejtori i […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: