Jahoski: Mandati im është mandati juaj, për një jetë të re, për një të ardhme të re

Blerand Rexhepi

Të dashur qytetarë, miq, vëllezër dhe motra,

Të gjithë ju që më njihni personalisht dhe të gjithë ju që më njihni tani, ju bëj thirrje që të votoni për një të ardhme më të mirë dhe më të sigurt.

Dua t’u bindem të gjithëve që, pavarësisht bindjeve tuaja politike, etnisë ose fesë, mandati im do të jetë në shërbimin tuaj.

Deri më tani keni dëgjuar premtime nga shumë politikanë, por nuk po ju premtoj, por unë po realizoj gjithçka që them, sepse kjo nuk është një fushatë, por një lëvizje e madhe për ndryshime që po fillon tani.

Zgjodha shpresën për një të ardhme më të mirë. Dhe jo vetëm shpresë, por besim, siguri dhe vendosmëri për të përmirësuar kushtet e jetës së të gjithë qytetarëve dhe të gjithë fëmijëve tanë në vendin tonë.

Për t’i dhënë fund politikës kur parlamentarët i mbajnë mend votuesit e tyre vetëm gjatë fushatës, unë zotohem të përdor kohën e mandatit tim në 100 përqind të plotë për nevojat tuaja.

Ju garantoj:

– Shëndetësi të mirë dhe spitale të reja.

– Zhvillimi ekonomik dhe punësimi i të rinjve.

– Rritja e subvencioneve për fermerët dhe pagesa në kohë e fondeve.

– Arsimi evropian dhe shkollat ​​dhe kopshtet e rinovuara.

– Ndihma sociale dhe mbrojtja e kategorive më të rrezikuara.

Mandati im është mandati juaj. Për një jetë të re, për një të ardhme të re

Votoni për numrin 9

Next Post

PDSH në Koroshishtë

Vasfi Doko: “E dijmë të gjithë që Koroshishta ka qenë një bastion e revolucionit progresiv dhe çerdhe e arsimit. Unë do të jem ai që do të shtrij dorën në ndihmesë të këtij fshati dhe fshatrave të tjerë por për këtë duhet një përkrahje nga ju për PDSH-në” Menduh Thaçi: […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: