Jakimovski i shpëton qelisë së burgut

vull

Ish-kryetari i Komunës së Karposhit, Stevço Jakimovski mëngjesin e djeshëm u arrestua dhe u dorëzua para Gjykatës Penale me procedurë paraprake, ndërsa mbrëmjen e sotme gjykata ka vendosur për të masën e arrestit shtëpiak. Kurse për të akuzuarit e tjerë janë marrë masa të tjera, por asnjë kërkesë për paraburgim nuk është pranuar.

Për ish-kryetarin e Komunës së Karposhit, Stevçe Jakimovski ekzistojnë dyshime se ka kryer veprën penale keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe kompetencave, derisa njëri nga personat dyshohet për vepër penale “ndërtim të jashtëligjshëm”.

Next Post

Ish-luftëtari ankohet për papunësi, shokët e tij në postë të larta

Një ish-ushtar i UÇK’së nuk kishte lënë institucion pa aplikuar për punë. Për gjashtë vjet me radhë përpjekjet e tij dolën të pasuksesshme. Ndërkaq, shokët e tij të luftës kanë arritur edhe në poste të zëvendësministrave Krejt shokët e luftës i ka por vetë nuk e kishte fatin e as […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: